| by

0

Liga Evrope: Meč "istine" za Partizan

Nakon neuspeha u kvalifikacijama za Ligu šampiona, Partizan će pokušati da se iskupi navijačima i ostvari plasman u Ligu Evrope. Crno-beli u Humskoj od 20.30 dočekuju Švajcarski Tun u prvom meču baraža u kojem saznajemo da li je sezona Partizana katastrofalna, ili ipak postoji "svetlo na kraju tunela".



Fudbaleri Partizana igraju prvi meč plej-of runde za Ligu Evrope protiv švajcarskog Tuna. Crno-beli se do sada nisu proslavili u Evropi, pobeda bi mnogo značila ekipi na rezultatskom i psihološkom planu i pomogla bi da crno-beli izađu iz krize u kojoj se trenutno nalaze.




Partizan u prvih šest takmičarskih utakmica ove sezone ima samo jedan trijumf, i to vrlo sporan, protiv Novog Pazara na startu Superlige Srbije.



Trener Partizana Vuk Rašović najavio je totalnu ofanzivu. Rašović je istakao da je dobro analizirao igru švajcarske ekipe i naveo da ona sigurno neće biti lak rival.




"Tačno je da mi nismo postigli gol u Humskoj ove sezone na evropskim utakmicama i zato ćemo se potruditi da napadnemo od početka. Verujem da bi nam otvaranje meča na pravi način i brz gol znatno olakšali situaciju", poručio je Rašović.



Aleksandar Mitrović psihološki nije spreman za duel sa Tunom, iako je praktično već igrač Anderlehta. U timu sigurno neće biti povređenog Nemanje Kojića, nastup Marka Šćepovića je pod znakom pitanja pošto je trenirao samo poslednja dva dana.



Takođe, u timu neće biti suspendovanih Vladimira Volkova i Nikole Gulana.




Direktan prenos meča iz Humske, od 20.25 časova, na našem SAJTU