| by

0

Prelazni rok, Bekam u Parizu!

Prelazni rok fudbalera u većini zemalja završava se večeras, najzvučniji transfer mogao bi da bude odlazak Dejvida Bekama u PSŽ.




U Srbiji se čeka ishod završnih pregovora Rada i Partizana o transferu Nemanje Kojića i Predraga Luke, na Ostrvu su definitivno ispratili Balotelija, čekaju Sambu.

Do ponoći 31. januara završiće se prelazni rok u Engleskoj, Škotskoj, Austriji, Belgiji, Italiji, Francuskoj, Španiji, Holandiji, Grčkoj, Turskoj i Portugalu.

12.38 'Bomba' se sprema u Parizu, ostrvski mediji pominju da je Dejvid Bekam u Francuskoj, Pari Sen Žermen dva puta zakazivao i odlagao konferenciju za novinare trenera Ančelotija.

Mogućnost da nekadašnji reprezentativac Engleske dođe u PSŽ pominjana i ranije, Džoi Barton, fudbaler Olimpika iz Marseja, aktivan tim povodom na Twitteru.

12.35 Kaka potpisao za Deportivo iz La Korunje. Nije u pitanju Brazilac koji je i dalje član madridskog Reala nego njegov zemljak, štoper, koji dolazi iz mađarskog Videotona.

12.30 Alehandro Faurlin, argentinski internacionalac koji je član Kvins Park Rendžersa, provešće drugi deo sezone u Palermu na 'pozajmici'.

12.20 Eureljo Gomeš, golman Totenhema, provešće sledećih šest meseci na pozajmici u nemačkom Hofenhajmu.

12.10 Njukasl dovodi još jednog igrača, i to ne iz Francuske! Kevin Mbabu, Švajcarac rođen 1995. godine, seli se na sever Engleske iz Serveta. Do kraja sezone igraće za mladi tim 'Svraka'.

11.55 Doskorašnji napadač engleskog Mančester Sitija Mario Baloteli zvanično je postao član Milana sa kojim je potpisao ugovor do 30. juna 2017. godine. Na sajtu roso-nera navodi se da će Baloteli medijima biti predstavljen u petak u 19 sati na stadionu San Siro.

Kontroverzni napadač će u novom klubu nositi dres sa brojem 45, a Siti je na ime obeštećenja za Balotelija zaradio 23 miliona evra. Prvobitno je najavljeno da će nositi dres sa brojem devet, ali to se neće desiti jer je Pato već imao taj broj.

11.50 Hari Rednap se trudi da angažuje Pitera Krauča, napadača Stouka. Njegov Kvins Park Rendžers je ekipa koja se grčevito bori za opstanak, a Samba i Krauč popravili bi izglede da se taj status zadrži.

11.40 Igrač koji je pre samo godinu dana iz Blekburn Roversa otišao u Anži za 12 miliona funti sada se vraća u Premijerligu za 500.000 funti više. Štoper Kristofer Samba na svom Tviter nalogu napisao je da je stigao u London.

11.35 Sporting iz Lisabona vratio je Marijuša Nikulaea. Ruzmunski napadač već je nastupao za klub iz Lisabona od 2001. do 2005. godine, a sada dolazi iz Vasluija.

11.30 Reto Cigler u Fenerbahčeu, turska liga jača iz dana u dan.