| by

0

Apel: Bez ubacivanja predmeta

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović i kapiten Igor Rakočević pozvali su navijače da fer navijaju na duelu protiv Uiksa u sredu uveče (19.30h, TVB92).



Crvena zvezda je zbog incidenata na utakmici sa Galatasarajem morala da plati 15.000 evra, a sledeća kazna mogla bi da bude još drastičnija.

„Apelujem i molim navijače da na utakmici sa Uniksom a i svim budućim našim utakmicama navijaju fer i korektno. Molim ih da ne bacaju nikakve predmete u teren, upaljače, rolne, bilo šta...“

„Da se ne poigravaju sa laserima jer je košarkaški klub već kažnjen u prvi mah sa 4 i po hiljade evra, a najnovija kazna nam je 15.000 evra zbog utakmice sa Galatasarajem. Sada imamo i opomenu da će sledeća kazna biti finansijski znatno veća i ono što je najgore u tom slučaju ćemo igrati bez publike. Ne vidim potrebu i smatram da to ne može da pomogne ekipi“, rekao je predsednik Nebojša Čović.

Apelu se pridružio i kapiten Igro Rakočević.

„Molim vas, želim da apelujem da se na sledećim utakmicama ništa ne ubacuje na teren jer ćemo stvarno biti rigorozno kažnjeni, možda će nas čak kazniti da ne igramo utakmice pred našom publikom.“

Utakmica u hali Pionir počinje u 19 časova i 30 minuta uz direktan prenos na televiziji B92.