| by

0

I Marić u kragujevačkom Radničkom

Kragujevački Radnički angažovao je levog beka užičke Slobode, Slavka Marića, objavio je kgsport.info. U četvrtak su Kragujevčani predstavljena ostala pojačanja.




Posle Beljića, Mirića, Milovanovića, Kovačevića i Andrića, Marić je šesto novo lice u prvom timu Radničkog.

Marić je sa kragujevačkim superligašem potpisao ugovor na godinu i po dana i već je na raspolaganju treneru Dejanu Đurđeviću.

Radnički je u četvrtak predstavio i Bojana Beljića, doskorašnjeg fudbalera užičke Slobode, Marka Mirića, koji je došao na šestomesečnu pozajmicu iz Crvene zvezde, Dragana Milovanovića, koji dolazi iz ivanjičkog Javora, Nikola Kovačevića, koji je u prethodnom periodu bio u Šumadiji 1903, kao i Komnena Andrića, svog omladinca.

“Stvari idu u dobrom pravcu. Prezadovljan sam pojačanjima. Imaćemo veću konkurenciju u timu. Dobro smo proceniili, doveli smo tri igrača koji su različiti po svojim karakteristikama, i igrači koji imaju nešto iza sebe. Pored njih, tu je i pet igrača iz Pobede Beloševac, koji ravnopravno konkurišu za tim. I oni idu na pripreme sa nama. Veliko je iskustvo za njih, jer će dosta naučiti od iskusnih igrača. Napravili smo dobar temelj. Predstoji nam rad, ali siguran sam da će to dati dobar rezultat,“ rekao je trener Kragujevčana Dejan Đurđević a preneo portal kgsport.info.

Za subotu, 2. februar, zakazana je sednica Skupštine kluba, gde će članovi Skupštine izabrati predsednika, dan kasnije ekipa odlazi u Antaliju gde će odigrati nekoliko prijateljskih utakmica.

Tri su zakazane, sa kazahstanskim Tarazom (6. februar), korejskim Daevuom i Slovanom iz Bistrice (16. februar).