| by

0

Suares: I bez LŠ ostajem

Fudbaler Liverpula Luis Suares rekao je da će ostati u tom klubu čak iako ekipa ne uspe da se plasira u Ligu šampiona sledeće sezone.



„Sačekaću kraj sezone i videćemo. Do kraja šampionata se neće ništa znati i spreman sam da sačekam. Imam ugovor sa Liverpulom i srećan sam. Čak iako se ne plasiramo u Ligu šampiona ostaću u klubu“, rekao je Suares.

Liverpul je trenutno sedmi na premijerligaškoj tabeli sa sedam bodova zaostatka za četvrtoplasiranim Totenhemom.

Suares je 2011. godine iz Ajaksa prešao u Liverpul, a za dve godine odigrao je 84 utakmice za ’crvene’ i postigao 43 gola.

Kapiten Liverpula Stiven Džerard nedavno je rekao da je Suares najbolji centarfor sa kojim je igrao u svojoj karijeri. Džerard je tokom karijere koja traje deset i po godina, između ostalih, igrao sa Robijem Faulerom, Majklom Ovenom, Fernandom Toresom, a u reprezentaciji sa Vejnom Runijem iz Mančester Junajteda.

„Džerard je dobar fudbaler i nikada neću zaboraviti tu pohvalu. To je neverovatno. On je rekorder engleskog fudbala i uzor svakom igraču, posebno meni. Svi ga poštujemo, on želi svima da pomogne“, rekao je 27-godišnji napadač, „Neverovatno je da Stiven nije osvojio Premijer ligu. To je ludo. Sigurno mu je to kost u grlu. Ali morate priznati da je izuzetan fudbaler. On je legenda kluba i podigao je pehar Lige šampiona sa Liverpulom. To je važna stvar, jer nije mnogo igrača u Evropi to postiglo“.